Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Van olyan ébresztőóra ami...

Van olyan ébresztőóra ami úgymond "egyszemélyes"?

Figyelt kérdés
Párommal egy ágyban alszunk,én 4-kor kelek és szegény mindig felébred az én ébresztőmre és sokszor nem tud visszaaludni.Van olyan ébresztő óra ami mondjuk fülesen keresztül ébreszt vagy hasonló,hogy tényleg csak én ébredjek fel rá?
2014. okt. 24. 00:39
 1/3 anonim ***** válasza:

Két dolgot tudok elképzelni:

1) ahoyg te is írtad, fülhallgatón keresztül ébresszen

2) csak rezegjen a telefon

1-re itt egy alkalmazás, nem próbáltam, de azt írják ez tud ilyet: [link]

2-vel pedig az a gond, hogy akkor valahogy úgy kéne aludnod, hogy a telefonod alattad legyen, ami nem kényelmes, meg ha este tölteni kéne a telefont akkor nem igazán megoldható, szóval próbáld ki az előző alkalmazást, ha nem jó akkor keresek másikat.

2014. okt. 24. 01:01
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,de nem androidos a telefonom.
2014. okt. 24. 01:23
 3/3 anonim ***** válasza:

Egy frekvenciagenerátorral próbáljátok ki, hogy melyik az a frekvencia amit te hallasz, de ő nem. Ha megvan töltsd le, és állítsd be csengőhangnak. Ajánlatos egy hangszórót kötni a telefonra. És először beállítani egy másodlagos ébresztést rendes hangra, mert nem biztos, hogy felkelsz arra a frekvenciára.

[link]

Ez a legegyszerűbb, és le is lehet tölteni

2014. okt. 24. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!