Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Most eredetileg minek hova...

Most eredetileg minek hova kéne csatlakoznia?

Figyelt kérdés
Van egy Aiwa ts-c020 2.1-es hangszóróm elég régi modell de ez most nem számít, ez vezeték-kötözős modell mint pl: egy (Hifi..) A kérdésem az lenne hogy van ugye a plusz mínusz csatlakozás, nos egy centerből" két vezeték vég lesz, egyik olyan amin van Jelölés(csíkozás) másikon semmi. Nos most melyik hova megy plusz,mínusz?? a forma azt mondta hogy ő" a megjelölted a pluszba dugta mert neki a másik variáció furán szól.. De most kicseréltem és szerintem ugyan úgy szól sőt talán még tisztábban.. Tudja valaki h konkrétan mért van jelölés rajtuk?

2014. okt. 23. 19:30
 1/2 A kérdező kommentje:
csiptetős
2014. okt. 23. 19:41
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem volt egy aiwa hifim, ott a jelölt volt a mínusz.

De csavarozd szét a hangfalat és nézd meg, hogy melyik melyik kábel hova van forrasztva.

A hangszórón valószínűleg lesz jelölés.

2014. okt. 23. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!