Mi lehet a nyomtatommal, ha nem veszi be a lapot?
Figyelt kérdés
HP nyomtatom van.Kerlek irjatok. Surgos.2010. jan. 25. 08:57
1/3 anonim válasza:
Valószínűleg elromlott. :)
Komolyabban: próbáld meg kézi adagolóval, ha ott sem megy (nem is érzed, hogy húzná), akkor szervíz. Ha csak az automatikus tálcából nem veszi be, próbálkozhatsz egy tiszta pamutruhával és tiszta alkohollal (pl. Alkonek) megtisztítani a behúzó görgőt. (Ezt valószínűleg úgy tudod megtenni, hogy a nyomtatót felfordítod.)
Ha nem segít, sajnos szervíz.
2/3 A kérdező kommentje:
Szia, koszi a valaszod.
Nem ertem miert lettel annyira lepontozva, normalis valasz volt.
2010. jan. 25. 19:48
3/3 anonim válasza:
Hm, hát azt én sem értem. Sajnos itt a tapasztalat szerint a pontozás nem mindig áll arányban a válasz minőségével. (Ha olvastad a Harry Pottert, tán a 6. könyvben említi Hagrid, hogy az óriásokhoz nem szabad hosszan beszélni, mert nem fogják fel, megzavarodnak, és inkább agyon csapják a beszélőt, hogy egyszerűsítsék a helyzetet. A jelek szerint itt is van óriás eszű bőven. :-PPP) (Első válaszoló voltam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!