Hogyan töltsem le a wifit a gépemre?
Figyelt kérdés
csak a mobil internetet ismerifel az otthoni modult nem hiába probálkoztam wifisincs gépen ugyan is ijra lett rakva gép ezeket h tudnám meg oldani főleg a modulról menjen az internet?2014. okt. 15. 17:32
1/7 anonim válasza:
Látom, van gond.
Mielőtt Vágási Feri módjára beszállnál az internettbe, töltsd le valahonnan a géped összes driverét, és installáld fel. Ha ezt nem tudod megcselekedni, mindenképp kell valaki, aki megcsinálja helyetted, különben itt egy kb hét napos üzenetváltás-sorozat veszi kezdetét.
2/7 anonim válasza:
Első plusz 1
De ha lefagy legalább lehűti a söröd
3/7 A kérdező kommentje:
csak az az egy dreiver nincs meg ami kéne a nethez modemesnetemhez esetleg ha valaki tudna linket adni.. win7....packard bell tipusó géphez 64bites
2014. okt. 15. 19:52
4/7 anonim válasza:
"esetleg ha valaki tudna linket adni.. win7....packard bell tipusó géphez 64bites"
Ezt te se gondoltad komolyan,ügye?
Te meg linkelj már nekem alaplap drivert, dellem van, win7 64bitea.
5/7 A kérdező kommentje:
He ha nyomoronc vagy és nem tudsz segiteni ne ugass ide oké? faszomságokra nem vagyok kivácsi csak a segitségre
2014. okt. 16. 17:38
6/7 anonim válasza:
"He ha nyomoronc vagy és nem tudsz segiteni ne ugass ide oké? faszomságokra nem vagyok kivácsi csak a segitségre"
Szerintem ez pont rád vonatkozik.
7/7 anonim válasza:
Jó, szeretjük itt szopatni a vidéki versenyzőket, de az igazság az, hogy ha megadod a pontos típusát a gépednek (laptop esetén a gép típusa, asztali gép esetén az alaplap/wikfi kártya pontos típusa), nem szórakozunk, hanem lebaszunk, és utána megadjuk a driver letöltési linket. Azért élcelődtünk ennyit, mert annyira nem értesz a számítógéphez és a fogalmazáshoz, hogy az párját ritkítja, de leteszem neked a nagyesküt, hogy ha leírod, akkor normálisan válaszolunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!