InviTV van valakinek? Tapasztalatok?
Nekem van. Télen jól működik nyáron meg szörnyű. Igazából net is így van nálam tehát ha az jól nálad akkor valszeg jól működik. Ha szenved a netet és nyugodt életet szeretnél is akkor semmiképp ne köttesd be!!! Amúgy néha apróbb gondok vannak vele de amikor kihúzod visszadukod jó. Viszont nagyon jó dolog, hogy megállítható az adás meg 72-t órát visszanézheted a műsort.(kivétel tv2,viasat3 ami nagyon hiányzik de legtöbb adó visszatekerhető rtl, cool , discovery... csakhogy párat említsek)
Összesítve nem a legjobb lehet vele szívni, nem árt egy kis műszaki érzék se hozzá, de ha működik akkor jó dolog visszatekerhetősé, megállíthatóság stb.
Ez adónként különbözik. Van minden adónál kis ikonok amik jelzik mit lehet csinálni. Pl: rtl vissza lehet nézni 72 órát be lehet állítani, hogy felvegye a műsort, de viasat3-t csak nézni tudod. Tv2 elég érdekes ott visszalehet nézni 1-2 műsort leginkább hírműsort filmeket nem.(stahl konyhájya, kalandpark meg ilyen hülyeségeket)
De film+2, discovery chanem, animal planet, hír tv, sorozat+, story tv, cool,film+(most nem írom le az összeset csak ami hirtelen előttem volt ha még érdekel valamelyik adó akkor írd le megnézem) ezek mind olyan mit rtl, visszatekerhető, megállítható, rögzíthető.
Nekem leginkább tv2, visat 3 , 6 -l hiányzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!