Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Trafipax előrejelző készülékrő...

Trafipax előrejelző készülékről vélemények?

Figyelt kérdés
2010. jan. 23. 11:15
 1/5 anonim válasza:
Az jaóóó golog.
2010. jan. 23. 12:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Azt hallottam h a rendőrnek is van olyan érzékelő ami érzékeli az érzékelődet, és elkobozhatja... Hát nekem nem kell mert én betartom a sebességhatárt (kivéve mikor nem)
2010. jan. 23. 12:51
 3/5 anonim ***** válasza:

"Azt hallottam h a rendőrnek is van olyan érzékelő ami érzékeli az érzékelődet, és elkobozhatja"

ez egy nettó marhaság.

a trafi érzékelő passzív jószág, így nincs mit érzékelni :)- magyarán: semmit sem sugároz, csak jeleket fogad és értékel.

elkobozni meg azért nem kobozhatja el, mert semmi sem tiltja a használatát. (természetesen a trafi zavaró berendezésekre ez nem igaz, az tiltott eszköz)

2010. jan. 23. 12:55
 4/5 anonim válasza:

Nem kötekedésnek szánom, de az enyémben van egy figyelmeztetés, ami akkor szólal meg, ha radardetektor keresőt használnak irányodban, külföldön, ahol tiltott.

Pedig szerintem is passzív, és szerintem se küld ki semmilyen jelet.

Itthon nem tiltott a detektor, csak a zavaró, bár okosék ezt is ki tudják magyarázni a KRESZ és egyéb szabályok másképp értelmezéséből fakadó kiskapukkal.

Az enyém nem csúcsgép, még csak egy éve használom, de már kétszer kihúzott a csávából. Az egyik 100 helyett 150-160 volt.

2010. jan. 23. 18:30
 5/5 anonim válasza:
az előjelzés elég bizonytalan, s csak a radaros trafiknál működik. Mo-n kb 150 db lézeres trafi van jelenleg, azt nem jelzi elő semmi, csak a blokkoló lehet hatásos!
2010. márc. 6. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!