Asus K53Sc notebook. Újratelepítés után nem működik a wifi. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Win7 op-rendszert telepítettem újra a gépen. Ezután szinte minden szükséges drivert felraktam.Internet van, de csak kábellel. Az FN gomb sem működik. Próbáltam az asus honlapról leszedni az ATK utility drivert amivel ha jól tudom megoldódna a gond, de valamiért a telepítés közben hiányol egy fájlt. Több driver-el is próbálkoztam, de semmi. A kis gyári asus tools-okat sem tudom telepíteni. Nincs több ötletem... Ha valaki találkozott hasonlóval légyszi írjatok...2014. okt. 3. 19:05
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, de...
Igen, próbáltam, ahogy azt már írtam is. A wifi-t jelző led világít ha bekapcsolom, de semmi. A driver-ek telepítésénél sem történik semmi. Talán az egész op rendszer hibás vagy nem tudom.Minden más működik de a gyári kis alkalmazások és a wifi... ahh... semmi. Nem tudom.
2014. okt. 3. 19:33
3/4 anonim válasza:
Akkor a hiba a rendszerben vagy benned van.
4/4 A kérdező kommentje:
Hehe... kössz. Azt hiszem igazad van
2014. okt. 3. 19:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!