Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért nem nyit meg az Office-o...

Miért nem nyit meg az Office-om "idegen" (letöltött) dokumentumokat?

Figyelt kérdés

Asus X102BA gépemen frissítettem a windows 8-at 8.1-re. Előtte minden dokumentumot megnyitott az offic-om (régit, letöltöttet stb.) Most pedig se a word, se az excel se a powerpoint nem hajlandó újonnan letöltött dokumentumot megnyitni. A frissítés előtt letöltött dokumentumokat ugyanúgy megnyitja függetlenül attól hogy hanyas office-ban íródott.

Ezt a hibaüzenetet írja ki:

"Word experienced an error trying to open the file. Try these suggestions: *Check the file permissions for the document or drive. *Make sure there is sufficient free memory and disk space. *Open the file with the Text Recovery converter."

de ezeket már próbáltam...

2014. okt. 2. 09:33
 1/3 anonim ***** válasza:

Egyszóval nem vetted meg, csak letöltötted ezt az Office-t, vagy nincs regisztrálva? Esetleg tört a Windows 8.1 a gépeden? Licenszkód baja van.

[link]

Többek között emiatt használom az ingyenes LibreOffice-t, mindent megnyit (Word 95-tő kezdve a legújabbakig), mindenre menthető és ingyenesen letölthető ez a két fájl. [link]

2014. okt. 2. 11:35
 2/3 A kérdező kommentje:
A gépem nincs még egy éves se, rátelepítve kaptam hivatalosan az office-t és be is regisztráltam. Csak most már ha veszel egy új laptopot nem adnak office telepítő lemezt hozzá mint tartozék...
2014. okt. 2. 14:49
 3/3 A kérdező kommentje:
De az első link segített! Köszönöm szépen!
2014. okt. 2. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!