1/2 anonim válasza:
A led lámpák árai évente mennek lefele. Ráadásul jelentősen.
Az általad kérdezett led nem rossz, csak erősen túlértékelt.
Ha azt veszed, néhány dollárért kapsz ingyen póstával hasonló tudású ledeket, amiket ha akarod évente kidobsz, (persze nem kell kidobni őket, mert nem rosszak), és még mindig töredék áron oldottad meg a kérdést, akkor nem értem miért kell ilyen hiperdrága valamivel foglalkozni.
Aktuális árak itt:
2/2 A kérdező kommentje:
Azért ezt néztem ki, mert iponban jelenleg elvileg ez a legerősebb, és nincs másik ~1000 lumenes E27-es, márpedig nekem ilyen kéne.
Tényleg drága, de jóval olcsóbban meg tudom venni, mint a kiírt ár. És azért az 5 év garancia is megnyugtató.:)
2014. okt. 1. 16:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!