Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért nem működik a Vodafone...

Miért nem működik a Vodafone internet stick?

Figyelt kérdés
Van egy Huawei E162-es Vodafone stick-em. Mikor rácsatlakoztatom a laptopra nem csinál semmit (ugye automatikusan fel kéne hoznia egy ablakot), csak villog zölden. Miután kijavítottam a Teredo Tunneling Adaptert, már tudtam vele valamit kezdeni, de így is manuálisan kellett telepíteni a szükséges drivert. Utána szépen bejött, tudtam csatlakozni a netre, és a stick LED-je is átváltott kékre. Három napra rá ugyanúgy nem működik, nemhogy automatikusan, manuálisan sem indul el. Az az érdekes, hogy másik gépen automatikusan indul, az enyémre meg rádugtunk egy másik stick-et, de az se működik.

2014. szept. 29. 20:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Töröld mindenhonnan és telepítsd újra tisztán. Az Eszközkezelőből is töröld! Aztán tedd másik USB portra, onnan telepítse fel magát. De ne engedd csatlakozni, előbb Speciális, Preferencia, itt Egyéni, a két DNS-hez beírod a számsorokat kézzel (magánban elküldhetem, de ügyfélszolgálat is segít). Végül kizárólag 3G. Nézd meg, engedélyezve van-e a tűzfalon? Ha minden rendben, kéken világít és csatlakozik.
2014. okt. 2. 11:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. A DNS számsorok és a kizárólag 3G a HSPA (szuper szélessáv) miatt kellenek, nekem most éppen arra csatlakozott.
2014. okt. 2. 11:28
 3/4 A kérdező kommentje:
Akkor kérlek küld el a számsorokat, köszönöm a segítséged.
2014. okt. 3. 18:52
 4/4 A kérdező kommentje:
Hehe, cseles egy cucc, miután töröltem nem tudom telepíteni, mert automatikusan persze nem csinál semmit.
2014. okt. 3. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!