Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Van megoldás arra, hogy a...

Gergo18 kérdése:

Van megoldás arra, hogy a pendrive-met fejjel lefelé dugtam be és elkezdett melegedni, de egyből széthúztam viszont most semmi sem ismeri fel! Se gép se tv semmi! Valaki esetleg tudna segíteni nekem?

Figyelt kérdés
2014. szept. 26. 21:27
 1/4 A kérdező kommentje:
esetleg meglehetne még javítani ? vagy működni fog ?
2014. szept. 26. 21:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Azt csak egy féle képen lehet bedugni.
2014. szept. 26. 21:29
 3/4 A kérdező kommentje:
sajnos pendrive hosszabbítót használtam amelynek a vége gyakorlatilag csak egy lyuk volt és mind a két féle képen belement ! jó lehet még valaha vagy kuka ? vagy van olyan aki megtudná csinálni mert értékes dolgok voltak rajta lelkileg!
2014. szept. 26. 21:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Sajnos nagy esélye van, hogy kuka. Ezek a félvezetők rendkívül érzékenyek a feszültségingadozásra, fordított polaritásra pedig méginkább. Ha valaki vissza tudja hozni, az a Kürt, de nagyon komoly összegeket kérnek el érte (akár több százezret).
2014. szept. 26. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!