Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Segítség! Router Probléma?

Segítség! Router Probléma?

Figyelt kérdés

A minap vettem egy TP-LINK MR3220 3G/4G WIRELESS N ROUTER-t.

Usb modemet rákötöm, felismeri..van wifi első probléma letudva.viszont ugye a konfiguráláshoz interneten kell beírni a megadott ipcímet.beírom, keresi. a "kiszolgáló nem található " üzenet fogad.

utána néztem a leírásban és volt egy ilyen kérdés hogy mit kell tenni ilyenkor.

windows xp-m van és a leirásban az állt:

Start->Vezérlőpult->Hálózat és Internet csatlakozások.hoppá..itt a bökkenő.nálam nincs ilyen opció

próbáltam a meglévő opcióknál keresni a következő pontot (Hálózati Kapcsolatok)-at.meg is találtam azt de viszont onnantól nincs tovább..se hasonlót se másik jó opciót nem találtam a cél eléréséhez..segítség kéne..

2014. szept. 23. 21:44
 1/1 P.O.C. ***** válasza:

Azért nincs ott semmi, mert valószínűleg nincs feltelepítve a hálózati kártya drivere.

Ha a feltelepíted, akkor meg úgysem kell majd ez a beállítás, mert a hálókarid automatikusan fog IP-t kapni a routertől DHCP -n. Ergo a router webes felületét is el fogod tudni érni.

2014. szept. 23. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!