Miért hallatszik vissza a fejhallgató? Hogy oldjam meg?
Figyelt kérdés
Leteszteltem már több soron, és az a helyzet, hogy a mikrofon és a hang jele összekeveredik (gondolom forrasztási hiba), és a mikrofon jelébe jut a sima hang is. Elég zavaró, főleg hogy nem egy olcsó fejhallgató. Visszaküldeném, de nagyon drága a szállítás. Mit csináljak? Nem akarom szétbarmolni.2014. szept. 11. 20:10
1/13 A kérdező kommentje:
Ja, és a mikrofon és a hang külön jacken megy.
2014. szept. 11. 20:19
2/13 anonim válasza:
Nincs véletlenül a Windowsban bekapcsolva a mikrofon "figyelése" vagy ha régebbi windows, az, hogy halld? Mert nem szokott csak úgy "keveredni" 2 jel, különösképpen azért nem, mert a mikrofonod nem ad le akkora jelet, ami meg tudná hajtani a fülhallgatódat, szóval gyaníthatóan a gépből kapod vissza. Hangbeállítások ezerrel!
3/13 A kérdező kommentje:
Szerintem te ezt félreértelmezted :) A mikrofonba hallatszik a hang, nem visszafele. És nincs bekapcsolva, mert a 2 jacket 2 külön eszközre kötve is hallatszik mikrofon bemenetként a sima hang.
2014. szept. 12. 19:33
4/13 anonim válasza:
Valóban nem értem, mit írsz :) Még most sem.
5/13 A kérdező kommentje:
Pl ha valakivel beszélek mondjuk team speaken, akkor ő hallani fogja amit én. Szóval magát is visszahallja, mint ha a mikrofont a hangszóróhoz tenném, és belehalladszódna a hang.
2014. szept. 14. 21:24
6/13 anonim válasza:
Na, hát nekem akkor szokott ilyet csinálni, amikor a program hangbemenete "stereo kimenet" vagy valami hasonló opció, mindenképp úgy kell beállítani a windowst is meg a programot is, hogy csak és kizárólag a mikrofonbemenet legyen a felvevőeszköz.
7/13 A kérdező kommentje:
Egyértelműen nem szoftveres gond, ez nem kérdéses. :) Csak a megoldásával vannak gondok :/
2014. szept. 16. 13:09
8/13 anonim válasza:
Egészen elképesztő, hogy a legegyszerűbb kérdésre sem tudsz értelmesen válaszolni :) Politikusnak kéne menned.
9/13 anonim válasza:
Bocsánat, ezt nem ide akartam, de te is értetlen vagy, mint a tök. Teljesen biztos, hogy szoftveres probléma, a fülesek mikrofonja nem olyan, amit ha csak úgy összeforrasztanak a bemenettel, akkor működik, nem dinamikus miksiket raknak rá. Tessék rendesen megnézni a beállításaidat!
10/13 A kérdező kommentje:
Pedig ha a mikrofont pl laptop a a hangot meg asztali pcbe kötöm, akkor miért hallaná a laptop a sima hangot a mikrofonon? Ráadásul a fejhallgatóról lecsatolva van a mikrofon ( mert levehető)
2014. szept. 16. 15:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!