Elveszett a peugeut auto inditto kulcsa, mennyiért csinálnak ujat?
Figyelt kérdés
Sajna a potkulcs sincs meg és kölcsön van az auto.Mennyiért készitenek ujjat,vagy hogy müködik ez?segitsetek nagyon sürgős!!2010. jan. 18. 18:23
1/5 anonim válasza:
Majd gondolod csakúgy odamész csináltatni? Az összes zárat le kell cserélni, ehhez (gondolom) az autó tulajdonosának kell elvinnie szerelőhöz az autó összes papírjával együtt.
Ha viszont a kérdező egy cigány, aki most lopott frissen egy pözsót, akkor javaslom neki hogy akassza fel magát, de csak ha lopta az autót :D
2/5 A kérdező kommentje:
Előzőnek!!!Te ostoba nem vagyok cigány,de ha az lennék se lenne jogod ilyen lekezelően irni.Képzeld te szük agyu,megoldották és csak az egyik ajto zárt kelett kivenni és máris van kulcs.Minden megoldható.Hihetetlen mi.Az ilyen emberek mint te nem is tudom,hogy lehetnek élet képesek.Ha én felteszek egy kérdést akkor ha tudsz válaszolj ha nem akkor mi a fenének okoskodsz.Szerintem erre senki nem tart igényt.
2010. febr. 4. 10:46
3/5 A kérdező kommentje:
Ja és a papirokat én vittem nem a tulaj.Ráadásul szervizbe.
2010. febr. 4. 10:47
4/5 anonim válasza:
mondtam, hogy HA a kérdező cigány... te pedig szövegértésből vagy jeles -.-
5/5 anonim válasza:
Nem kell. Az aranykulcsnál csinálnak zár alapján kulcsot, csak a tulajdonjogodat kell igazolnod tázsvírkém...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!