Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogy kell az ilyen pendrive-ot...

Hogy kell az ilyen pendrive-ot használni? Több lent.

Figyelt kérdés

Azzal kezdeném, hogy számítógépes analfabéta vagyok...

[link]

szóval az ilyen pendrive-ot hogyan használjam? kell vmi átalakító, mert így a sima USB-s csatlakozóba nem tudom betenni..:/

2014. szept. 5. 17:43
 1/8 anonim ***** válasza:

Hol akadtál el, már ott hogy be van csomagolva vagy a kupakjánál amit le kell venni mint egy filctollról?

korod/nemed?

2014. szept. 5. 17:55
 2/8 A kérdező kommentje:

kicsomagolás még ment.. :D

az egyik oldalán van ilyen nagyon pici kupak, de ha azt leveszem sem tudom az usb csatlakozóba beletenni

2014. szept. 5. 18:02
 3/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy van kihajtható vagy kicsúsztatható része.
2014. szept. 5. 18:03
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem tudnád lefényképezni a végét?

Egyébként árulnak olyan pendriveokat is amiken nincs fém keret, csak a 'dugó 4 rézcsíkkal'

2014. szept. 5. 18:33
 5/8 A kérdező kommentje:
2014. szept. 5. 18:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Ez pont az amit írtam. Sima usb, csak nincs rajta fém borítás.
2014. szept. 5. 19:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát apukám, rendesen le kell izzadni ahhoz, hogy ezt valaki ne tudja bedugni a lukba, ahová pont be fog illeszkedni :)) Ennek okán a használati utasítás csak ennyi lehet: "vegye elő és dugja be"
2014. szept. 5. 19:54
 8/8 anonim ***** válasza:

Ja, hogy ez ilyen pici :)

Tényleg csak be kell dugni. Ha nincs szerencséd, és nincs belső borítása az USB-portodnak (pl egy tableten láttam ilyet), akkor szimplán kiesik belőle :)

2014. szept. 5. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!