Elvágtam nevelö faterom adapterét mit csináljak?
Figyelt kérdés
Valamit ügyködtem,aztán kellett hozzá 6 voltos adapter,bementem szüleim szobájába,és ott volt pont egy 6 voltos adapter,de én azt hittem még én hagytam ott az asztalon,mert nem volt bedugva semmibe,aztán a világítós karácsonyfá-é volt,neki nem jó ha összekötöm mert meglátja,aztán behuz.segítsetek,hogy tudnám helyre hozni?
Mert szétszedni meg nem lehet gondoltam már rá hogy belekötöm,de a műanyag ugyvan egybe forrasztva....
Kérlek segítsetek:(
2010. jan. 17. 18:17
1/2 anonim válasza:
Ez ilyen nehéz kérdés?
Veszel újat.
Már a kérdésben is benne van a válasz, "ha összekötöm meglátja", tehát össze nem kötheted, akkor mi más választás maradt?
2/2 anonim válasza:
próbáld meg az összerakásnál, FINOMAN (mert könnyem meglátszik) szétpattintani, ha nem megy, akkor hogy ügyesen összeforrasztod és fekete szigszalaggal körbetekered a vezetéket, nem biztos hogy észreveszik, csak ha megnézi közelebbről, hameg észreveszi akkor nincs baj mert megcsináltad:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!