Előrefizetős mérőórát leszerelhet az Eon?
Figyelt kérdés
Amíg védendő fogyasztó voltam,kértem a kérdésben említett mérőórát,az Eon díjmentesen felszerelte.Sajnos már nem vagyok védendő fogyasztói státuszban,nem tudom hogy ilyenkor vissza vehetik-e.Jogilag csak azoknak jár akik véd.fogyasztók illetve nincs semmilyen számlatartozásuk az áramszolgáltató felé,nekem pedig van elmaradásom,de nem szeretnék villany nélkül maradni.2014. szept. 1. 15:36
1/2 anonim válasza:
Ha csak óvatosságból kérdezed, akkor nincs baj..ugyanis nem szerelik le, mert így biztosan megkapják a pénzüket. Nem látom értelmét a leszerelésnek...ez persze nem jelent semmit, de ha nem értesítettek, akkor ne izgulj.
így biztos a cég pénze, nem kell utólag aggódniuk, levelezni, stb..., és van egy biztos fogyasztójuk..
2/2 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!