Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mi lehet a baj?! A monitornál...

Mi lehet a baj?! A monitornál vagy a gépnél van a gond? FONTOS!

Figyelt kérdés

Bekapcsolom a gépet, elkezd betölteni , és odáig hogy "ÜDVÖZÖLJÜK" odáig semmi gond.. Utána azt írja ki hogy "OUT OF FREQUENCY" és készenlétibe kapcsol a gép.. Próbáltam, kivenni a vezetéket, vagyis a monitorból kihúztam mindent, másik vezetéket is próbáltam, másik monitort is.. A másik monitornál az jelenik meg hogy "OUT OF RANGE!"

Mit csináljak? Hol a probléma?

2014. aug. 24. 13:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Fujitsu Siemens lapmonitor.
2014. aug. 24. 13:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Valami extrém felbontásra van állítva a megjelenítés. Állíts be más felbontást a Vezérlőpult-megjelenés és személyes beállítás-képernyő felbontás beállítása- helyen.
2014. aug. 24. 16:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha ezt nem tudod megtenni, mert nem látsz semmit, indítsd el csökkentett módban, az indítás közben az F8-at hevesen nyomkodva.
2014. aug. 25. 12:45
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem tudtam átállítani, mivel nem láttam semmit..

Dee eddig is hosszú ideig ezen a felbontáson működőképes volt minden..

Viszont sikerült megoldani. Hardver probléma volt.. A videókártyánál a monitor eredeti bemeneténél nem érzékelte valamiért a monitort.. Viszont a videókártyànál 3 csatlakozó van.. A monitot csatlakozója, 1 VIDEO csatlakozó, és 1 harmadik ami nem tudom pontosan mihez van.. Abba a harmadik csatlakozóba volt 1 a videókártyához tartozó bemenet, amire rà tudtam kötni a monitort, így most sikerült megoldanom a problémàt azzal a kis hardver átalakítással..

De köszi a segítséget! Megy a zöldpacsi! ;)

2014. aug. 26. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!