Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Újraírható DVD-re másoltam...

Újraírható DVD-re másoltam képeket, ha DVD lejátszón nézem ott ott vannak, de ha beteszem a gépbe eltünnek. Miért?

Figyelt kérdés
Szóval rámásoltam pár képet és elkezdtem őket forgatni, de még egy képet forgatott, megnyitottam a mellette lévőt és akkor az egész lefagyott. Nagynehezen kikapcsoltam a gépet és mikor újra bekapcsoltam azt írta, hogy nincs semmi sem a DVD-n. Utána betettem a DVD-lejátszóba, és ott előjöttek a képek, de amiket elforgattam, azok visszamentek abba az állapotba ahogy előtte voltak. Mit csináljak?
2014. aug. 23. 17:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Szóval nem lehet forgatni a dvd-re írt képeket? Nézd apám, a világ már csak ilyen kegyetlen :))
2014. aug. 23. 18:03
 2/2 A kérdező kommentje:
De amúgy elforgatta! :D
2014. aug. 23. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!