Véleményt kérhetnék a következő gamer konfigurációról?
Alaplap: gigabyte z77x-up7
CPU: intel core i7-3770k
Videókártya: 2db Asus GTX780 DC2 OC SLI
Gépház: Corsair Obsidian 750D
Táp: Corsair AX1200i
Merevlemezek:
-2db Kingston HyperX 3K 240GB SSD
-Toshiba 2TB 64MB 7200rpm HDD
RAM: 4db Kingston 8GB DDR3 2400MHz (32 gb ram ez a max!)
ODD: LG BH16NS40
Hűtés: Corsair Hydro H100i
Billentyűzet: Cyborg S.T.R.I.K.E. 7
Egér: Razer Ouroboros
Monitor: Samsung S24D390HL
Fejhallgató: Razer Tiamat 7.1
Nyomtató: Canon Pixma MG7150
Kamera: Logitech C920
nem kamu.. véleményt kértem csak, olyan nehéz felfogni?
nem mondtam semmi olyat, hogy az én pc-mről van szó
amúgy meg nem a legdrágábbak szerint válogattam, hanem tetszés szerint.. szerintem ez nem baj..
Akkor a személyes véleményem:
-új gépet nem 1155-re célszerű építeni, hanem 1150-re, lehetőség szerint Z97-es chipsettel (elvileg ez Broadwellt is támogatni fogja). És pont emiatt találom kamunak: 110k-s ez az alaplap, gyanítom nem sok drágább van nála magyar piacon...
-1.2kilowattos tápra nincs szükség (max QuadSLI-nél)
-SSD-t nem tartom nélkülözhetetlennek egy főként játékra szánt gép esetén, mivel maximum a töltési időt csökkenti (már amennyiben oda telepíted a játékot és az OS-t), két SSD-t pedig végképp nem értem (adattárolásra inkább HDD-t célszerű használni)
-32GB RAM teljesen felesleges játékra, 16GB-ot sem használja ki egyelőre semmi sem
-beviteli eszközöket lehúzásnak érzem, én annak idején (mikor még CoD-oztam) 3 ezres alap MS egérrel teljesen jól elvoltam, persze megértem, ha valakinek kell az állítható érzékenység, de 120k-t ilyenekre elszórni erős túlzás.
-BD-író. Használ még valaki optikai lemezt, pláne adattárolásra? Egy külső merevlemez fajlagosan olcsóbb, és gyorsabb is. BD egyébként PC-nél adathordozóként pedig nem nagyon van használatban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!