Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Az ujmobilok.hu oldalról mi a...

Az ujmobilok.hu oldalról mi a véleményetek? Nem fognak átba_szni?

Figyelt kérdés

2014. aug. 20. 20:33
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem, csak tartozék nélkül kapod meg, bizonytalan forrásból, bizonytalan garanciával.

Megbízható az Emag.hu, edigital.hu, speedshop.hu

2014. aug. 20. 21:04
 2/6 anonim ***** válasza:
átba__nak sajna, de speedshopot se ajánlom, edigital megbízható meg a szolgáltatók
2014. aug. 20. 21:29
 3/6 A kérdező kommentje:
És akkor is megéri edigital-ból venni, ha az adott tablet 40k-val drágább? Erről lenne szó: [link] itt ezt írják: "A fenti készülék, Magyar nyelvű menüvel, teljes alaptartozékokkal, bruttó 27% ÁFA tartalommal is megvásárolható! Az alapcsomagok tartalma színtől és garanciától függően változhat! Ezekről kollegáink telefonon és e-mailben minden esetben tájékoztatást nyújtanak!" Szóval tartozék van.
2014. aug. 20. 22:25
 4/6 anonim ***** válasza:

nincs

olvasd el újra

van ott egy "is"

2014. aug. 20. 23:33
 5/6 anonim válasza:
a kiszállítási idő maximum 30 nap hiába olcsó de nagyon régen hozzák ki
2014. aug. 28. 19:57
 6/6 lpnanni válasza:

A bolttal egyáltalán nem vagyok elégedett. Szörnyű, ahogy az ügyféllel bánnak. Amennyiben ez egy olcsó rendelés lett volna, még azt mondanám, hogy megértem, de valójában még akkor sem. Az ügyfélszolgàlatosuk hülyének nézi az embert, az e-mailre nem jön válasz. A tény pedig, hogy bizton állítják azt, hogy a csomag megérkezik egy bizonyos napon, ami nemcsak hogy nem valósul meg, de még információt sem kaphatok a megrendelt termékemről, az kritikán aluli. A webshopjuk működési elve elavult. Nem ártana kipróbálniuk egy modern webshop működését, lenne mit tanulni. A termékek minőségéről nem tudok véleményt mondani, mivel a készüléket nem kaptam kézhez. Sajnos ennél a boltnál teljesen igaz, hogy olcsó húsnak híg a leve...

Szerintem senki ne rendeljen innen...

2017. nov. 9. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!