Az ujmobilok.hu oldalról mi a véleményetek? Nem fognak átba_szni?
Nem, csak tartozék nélkül kapod meg, bizonytalan forrásból, bizonytalan garanciával.
Megbízható az Emag.hu, edigital.hu, speedshop.hu
nincs
olvasd el újra
van ott egy "is"
A bolttal egyáltalán nem vagyok elégedett. Szörnyű, ahogy az ügyféllel bánnak. Amennyiben ez egy olcsó rendelés lett volna, még azt mondanám, hogy megértem, de valójában még akkor sem. Az ügyfélszolgàlatosuk hülyének nézi az embert, az e-mailre nem jön válasz. A tény pedig, hogy bizton állítják azt, hogy a csomag megérkezik egy bizonyos napon, ami nemcsak hogy nem valósul meg, de még információt sem kaphatok a megrendelt termékemről, az kritikán aluli. A webshopjuk működési elve elavult. Nem ártana kipróbálniuk egy modern webshop működését, lenne mit tanulni. A termékek minőségéről nem tudok véleményt mondani, mivel a készüléket nem kaptam kézhez. Sajnos ennél a boltnál teljesen igaz, hogy olcsó húsnak híg a leve...
Szerintem senki ne rendeljen innen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!