Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Szerintetek visszavigyem?...

Szerintetek visszavigyem? (Tobb lent)

Figyelt kérdés
Vettem egy asus x552c laptopot, mar ket hete megvan. Nagyon tetszik meg minden, de en jobbra szamitottam, mert a programokat lassan nyitja meg... pl: a vezerlopult nem egybol jon be hanem kb 3mp mulva... a google chrome van mikor tobbszori megnyitas utan semm csinal semmit... az interner explorer pedig van mikor bekattan es csak az irja ki hogy pl: varakotas a kovetkezore:google... es nem tolt be... aztan a programok neha lefagynak es csak annyir ir ki hogy a program nem valaszol... es meg egy pelda: jobb klikk-nel homokorazni szokott tovabba neha hallok a laptopon belul (pontosabban jobb oldalt) egy apro kattanast... Ez igy eleg zavaros lett.. bocsi az elo fordulo helyesirasi hibakert es az ekezet nelkuli regeny miatt, de sajnos telefonnal irom... a valaszokat elore is nagyon koszonom.

2014. aug. 18. 19:08
 1/2 anonim válasza:
én teljesen megvagyok elégedve az asus laptoppommal :) . szerintem ha nemvagy vele megelégedve, és nem erre számítottál , ssztem vidd vissza nyugodtam
2014. aug. 18. 22:32
 2/2 A kérdező kommentje:
Neked nincsenek ilyen problemaid?
2014. aug. 18. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!