Egy p3-as gép beolvassa a 80 gigás winyót?
Figyelt kérdés
Úgy hallottam hogy nem de hátha...2010. jan. 14. 17:08
1/6 anonim válasza:
Be kellene ha az Xp-nek a 2-es szervizcsomagja telepítve van. De a BIOS-nak eleve látni kell.
2/6 anonim válasza:
Ha rá tudod kötni, akkor beolvassa. Még a MS-DOS is képes kezelni, úgyhogy tökmindegy milyen oprendszered van...
A kérdés, hogy IDE, vagy SATA csatlakozású-e. De bármilyen is, lehet venni átalakítót, és azzal is működik.
3/6 anonim válasza:
Újra én... 14:25
Az operációs rendszertől is függhet, hogy milyen fájlrendszert ismer fel... A régiek csak FAT-ot ismerték, mint pl. a Win98, de már a Win2k-tól kezdve ismeik az NTFS partíciót is... De mielőtt használni tzudnád, partícionálni kell, másképp nem működik.
4/6 anonim válasza:
Alaplaptól is függ.
Valemylik csak 40 gb ig kezeli a vinyokat..
5/6 anonim válasza:
Az már nagyon régi alaplap lehet..
De P3-nál emiatt nem kell aggódnod.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Csak nem tudtam mer egyy számításteknikus mikor winyót mentem venni azt mondta h inkább 40-eset vegyek mer nem biztos h beolvassa... Hát mien számításteknikus ez... na mégegyszer kösz.
2010. jan. 18. 16:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!