Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Gitározok. Egy hét múlva lesz...

Gitározok. Egy hét múlva lesz egy koncertem, és nem tudok rá gyakorolni, mert begyullad az összes ujjam a bal kezemen (természetesen a hüvelyken kívül) Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Lehet,hogy a koncertre meggyógyulna,de addig is gyakorolnom kell. Gondoltam arra,hogy fújok rá ilyen folyékony ragtapaszt,ami egy plusz réteget képez a bőrön,mint a pillanat ragasztó,csak sokkal inkább bőrbarát,de nem tudom az nem zavar-e a gitározásban,vagy nem csúszik-e el a húrokon.

2014. aug. 16. 13:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ha fáj, ne gyakorolj, de legalábbis ne gyakorolj olyan keményen! Az én gitárosomnak szét van esve a keze emiatt, folyamatosan fáj és néha fájdalomcsillapítót is kell szednie, mert ő akkor is naponta 6 órát gyakorolt, amikor fájt, gondolta, hogy olyan, mint a torna, akkor jó, ha fáj. Hát nem.
2014. aug. 16. 14:41
 2/15 anonim ***** válasza:

Begyullad...ok s azon mit segít a fújható ragtapasz?

Ezt nem értem én.

2014. aug. 16. 21:38
 3/15 anonim ***** válasza:

"Talán azért segít rajta,mert nem éri olyan közvetlen a nyomás a gyulladt rész,mert a gyulladt terület és a húr között még lesz egy plusz réteg"

Azt bőrkeményedésnek hívják..nem gyulladásnak. Az ujjak tövében az ízület tud esetleg begyulladni...

Tudóskám. Jó koncert lehet ha a kis baba ujjaid még a húrokat se bírják...

2014. aug. 17. 06:10
 4/15 anonim válasza:
Feltétlenül be kellett böfögni valami írdatlan bunkó blődséget, hogy felsőbbrendűnek tűnj, ugye?
2014. aug. 17. 09:21
 5/15 anonim ***** válasza:
Azt azért nem mondanám, hogy bunkó a kérdező. De te tudod.
2014. aug. 17. 15:16
 6/15 anonim válasza:
Nem is, ez neked szólt.
2014. aug. 17. 17:23
 7/15 anonim ***** válasza:

Arra rácsodálkoznék, mert semmi bunkó megjegyzésem nem volt felé.

De amúgy meg ki vagy te, hogy bíráld ki bunkó és ki nem? A járási megmondóember?

2014. aug. 17. 22:30
 8/15 anonim válasza:

Nem csak bunkó vagy, hazudsz is?

" Jó koncert lehet ha a kis baba ujjaid még a húrokat se bírják..."

2014. aug. 17. 22:41
 9/15 anonim ***** válasza:

Miért hazudnék?

Ezen mi bunkó? Ez tény, fáj az ujjacskája a húrtól. És???

Nekem is fájt mikor kicsi voltam. ÉÉS?

De te még mindig azt hiszed, hogy megmondóember vagy.

2014. aug. 18. 11:26
 10/15 anonim ***** válasza:
Elég lesz, fiúk-lányok, engem ilyen miatt már bannoltak innen, és sírva kellett könyörögnöm, hogy visszaengedjenek.
2014. aug. 18. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!