Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Az összes fülhallgatóm recseg....

Az összes fülhallgatóm recseg. Miért?

Figyelt kérdés
Vettem egy jó párat az utóbbi időbe, sokat visszavittem, volt amelyik egy hét után romlott el, azt már nem tudtam. Először betudtam annak, hogy olcsó sz*rok és azért. Azóta drágábbakkal próbálkozok (6-7ezresekkel),de ezek is recsegnek, ott a csatlakozóját kell igazgatni, hogy jó legyen. Lehet, hogy a telefonom csatlakoztatója a rossz, de laptopba is néha recseg egy kicsit, meg tesóm telefonjába is. Már belefáradtam a fülhallgató vásárlásba. Mégis mit csináljak? Mi lehet a baj?
2014. aug. 14. 15:13
 1/2 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy a füled kotyog. :)

De viccet félretéve előfordulhat, hogy a telefonon belül kontakthibás valamelyik forrasztás. Úgy ellenőrizd, hogy a nálad recsegő fülhallgatót lehetőleg kevés mozgatással átteszed egy vélhetőleg jó telefonba.

2014. aug. 14. 15:58
 2/2 A kérdező kommentje:
Tényleg a telefonom a hibás:) köszönöm a választ!
2014. aug. 14. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!