Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Braun 7951 Silk epil 7 skinspa...

Braun 7951 Silk epil 7 skinspa vélemény? (akinek van, vagy volt)

Figyelt kérdés
2014. aug. 13. 14:06
 1/1 anonim válasza:
Én nemrég vettem és nagyon jó :) Pont most van egy hatalmas akció, én is innen rendeltem ( [link] Egy nap alatt kiszállították. Ha eddig csak borotvát használtál, biztos jobban fog fájni, viszont, ha a gyantát már ismered, akkor nem hiszem. Én eddig csak gyantát használtam, és szerintem az sokkal fájdalmasabb, mint ez. :) Ugye jár hozzá a két feltét, azokat még nem próbáltam, de például a hónaljon biztos több idő kell majd, hogy a bőr megszokja. Ahogy a használati utasítás is írja, minél többször használod, a bőröd annál jobban hozzászokik, és nem fogja pár használat után annyira irritálni, mint kezdetben. Remélem segítettem, de igazából magadon kell kitapasztalni. :) Ha eddig borotvás voltál, nem biztos, hogy jó ötlet pénzt költeni rá, viszont, ha úgy gondolod, hogy picit magasabb a fájdalomküszöböt (pl. hónaljon is), akkor abszolút megéri. :)
2014. aug. 23. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!