Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Laptop vásárláskor mire...

Laptop vásárláskor mire figyeljek oda?

Figyelt kérdés
Eddig még sosem volt laptopom, de ősztől egyetemre megyek, így muszáj vennem egyet. A kérdés, hogy szerintetek mire figyeljek oda? Gondolok ilyenre, hogy márka, tárhely, processzor... Max 150.000 Ft értékben tudok vásárolni. Nem kell csúcsgép, de azért szart se akarok venni. :D Ha esetleg konkrét típust (akár linkkel) tudtok ajánlani, azt is szívesen veszem! :)

2014. aug. 13. 00:10
 1/3 anonim ***** válasza:

Ram és a hdd azok, amiket bármikor lehet bővíteni/cserélni, tehát az legyen az utolsó szempont. Ha olyan helyen veszed, helyben meg is csinálják, az enyémet pl. szórólapon 4 giga rammal hirdették, de én kértem még bele +4 gigát.

Nem mindegy viszont, hogy milyen egyetemre mész, mire használnád a gépet. Nekem ilyen van: [link] Grafikus okj-n tanulok, 3d tervező programokat stb. használunk órákon és minden szépen elfut rajta, még ha nem is villámgyorsan.

2014. aug. 13. 00:35
 2/3 anonim válasza:

Szia!

Ez 126.900 Ft windows(+30k) nélkül

[link]

Szerintem nem rossz vétel.

Mire figyelj oda?

akkuidő(hordozhatóság), 4 gigaram meg elég ha nem használsz a böngészőben 15+ lapot, garancia, processzorokat meg itt tudod összehasonlítani [link]

2014. aug. 13. 00:37
 3/3 A kérdező kommentje:
ELTE-re megyek osztatlan tanárképzésre, szóval szerintem nem nagyon kellenek majd extra programok a gépre :) Tulajdonképpen netezni fogok rajta, meg teljesen általános dolgokat csinálni. Esetleg ha valami játékot elbír, akkor teszek rá, de ez a legutolsó szempont. Köszi az eddigi válaszokat! :)
2014. aug. 13. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!