Prbléma kérdése:
Windows xp profesional sp3-nál hogy tudom be állítani a wfif-it vagy mi kell hogy legyen rajta ne wfif-in kersztül net egy asus eee pc x101-blk007g ijen notebookról lenne szó most telepítettem ujra?
Figyelt kérdés
ha valamit nem értetek kérdezetek utána nem mindíg birom magam ki fejezni2014. aug. 12. 22:26
1/4 P.O.C. válasza:
A Windows XP -t nem támogatja ez a típus.
Rakj fel egy 32-bites Windows 7 -et, töltsd el innen a drivereket:
Telepítsd fel és minden működni fog.
2/4 anonim válasza:
És ha énis ijen stilu. T kepviselek kérdezek tolled visza akor te érted? Vagy meg nem?
Ha nem érted kérdezz vissza.
3/4 A kérdező kommentje:
a win 7-tel nagyon laus a gép és nincs még egy virusirtónakse hely azért raktam rá xp-ét
2014. aug. 13. 14:53
4/4 anonim válasza:
Próbáld meg felrakni a wifi driver-ét, viszont mivel nem kompatibilis a rendszerrel ezért nem biztos hogy működik. Viszont egy próbát megér :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!