Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Honnan tudom, milyen merevleme...

Honnan tudom, milyen merevlemez kell a laptopomba?

Figyelt kérdés
Akarok venni egy nagyobb vinyót a laptopomba, mert teljesen elégedett vagyok a géppel ezen az egy dolgon kívül. Utánanéztem és én is simán ki tudnám cserélni, viszont nem tudom mekkora (fizikai méret) meg milyen kell. Ha bemegyek számítógépes üzletbe, hogy ebbe a típusba szeretném, meg tudják mondani, melyik jó, ugye? Kicsit félek hogy nem fog beférni vagy ilyesmi o.O
2014. aug. 10. 11:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Laptop HDD kell bele, vagy másnéven 2,5"-es HDD.
2014. aug. 10. 12:27
 2/5 anonim válasza:
39%
Hello. Szerintem vidd be egy szamítógépes üzletbe, vagy laptop üzletbe a készüléked. És mond meg nekik hogy ebbe szeretnél egy nagyobb merevlemezt. Ha jól tudom akkor SSD kell bele és nem HDD.de ha rákeresel neten hogy SSD szerintem az segíteni fog. Elvileg szabványméret mindegyik, szával szerintem nem kell félned hogy nem megy bele.
2014. aug. 10. 12:29
 3/5 A kérdező kommentje:
Ohh szóval minden ilyen "laptop merevlemez" ugyanakkora? Ez megkönnyíti a dolgot, köszönöm szépen :)
2014. aug. 10. 13:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Az előzőre ne hallgass, nem tudja, miről beszél. Igen, minden laptopvincsi ughyanakkora, de fontos, hogy ATA vagy SATA vagy SATA II vagy esetleg SATA III, tól függ, milyen régi a laptopod. Rá kell keresni a neten amúgy, és ott meg lehet találni.
2014. aug. 10. 13:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen, azt gondoltam, az oda van írva mindegyiknél. Csak a méret miatt aggódtam. :)
2014. aug. 10. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!