Egy e-book könyvolvasó hogyan működik? Hogyan lehet könyveket rátenni? Illetve a könyvekért is kell fizetni ha letöltjük vagy ingyen is lehet?
Egy nagyon kis fogyasztású számítógép, nagyon kis teljesítménnyel(kb mint egy régi okostelefon)-> hosszú üzemidő. Csak E-Ink kijelzőset vegyél.
Fajtától függ. Nekem Kindle Paperwhite 2-öm van, erre vagy simán átmásolom gépről vagy elküldöm emailben egy amazonos emailcímre(én ezt szoktam használni, mert így meglesz felhőben is)
Az amazon áruházában alig van magyar könyv, és általánosságban sincs nagy magyar ebook áruház, így én torrentről töltök le könyveket, több 10e van fent
Csatlakozom az előttem szólóhoz: E-ink alá ne add a vásárlásnál. Rá lehet kapni az ízére a dolognak, egész életedre elegendő olvasnivalót tudsz összeszedni.
Nekem egy wayteq tipus van, ami a kindle olcsó alternatívája. 20e körül kapni, e-inkes, szoftveresen szokott parajelenségeket produkálni, de szerethető.
A kindle drága, de nagyon jó is, gyorsabb is mint a wayteq.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!