A multimédiás aktív hangfalszettek tényleg tudnak olyan jók lenni, mint a "hagyományos" erősítő + hangfalak?
Valaki esküszik rá, hogy még jobb is, ma már annyira profi kiviteleket is gyártanak. Mondjuk amit én néztem 5.1-est, az 80 dB-t, 260W-ot tudott és aszem Genius volt, és 16 ezerért nem rossz sztem így minden egyben, csak vannak kétségeim, hogy tényleg annyira szépen visszaadja-e a hangokat na meg hogy tényleg képesek-e arra a hangerőre (az eladó szerint még szabadtéri házibulit, gardenpartyt is szerveztek vele és verte a "simát").
Mi ebből az igazság?
Nagy hangzavart, dübörgő basszusokat lehet csinálni már nem olyan nagy pénzért is, egyes "zenéknek" ez elegendő. A genius is gyárt falbontó-jellegű szetteket. Audiofil hangzáshoz véleményem szerint kevés 16e forint, hiszen egy komolyabb magassugárzó kerül ennyibe.
Szabadtéri házibulinál van az az alkoholmennyiség, amikor mindegy, mi szól.
Ez most valami vicc?
"Mondjuk amit én néztem 5.1-est, az 80 dB-t, 260W-ot tudott és aszem Genius volt, és 16 ezerért nem rossz sztem így minden egyben, csak vannak kétségeim, hogy tényleg annyira szépen visszaadja-e a hangokat na meg hogy tényleg képesek-e arra a hangerőre (az eladó szerint még szabadtéri házibulit, gardenpartyt is szerveztek vele és verte a "simát"). "
Milyen hangerőre? Mi van? Te tudod mi az a 80 dB? Az nem különösebben hangos.
260 Watt az viccnek is rossz.
Ne aggódj, 80dB-t tud, igaz az nem hangos. :D
A specifikációkból a 16 ezer forint a legmegbízhatóbb, ebből az igazság a 16 ezer Ft...
Egy bármiféle alap hangosítással nem is lehet egy szinten említeni hangerőben. Egy belépő szintű, valóban (!) Hi-Fi, rendszer mellet meg hangminőségben nem is rúg labdába, még csak egy napon említeni sem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!