Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogy kell elemet tolteni?

Hogy kell elemet tolteni?

Figyelt kérdés

Vettem ebayrol egy ilyet

[link]

de nem tudom mennyi ideig kellene toltenem az elemeket vele.

Van rajta kis piros led,es elvileg zolden vilagit ha kesz,...de felek azert hogy fel ne robbanjon az elem benne.

Van multimeterem,azzal megmertem es tolti csak nem tudom meddig haggyam rajta mivel szerintem nincs benne erzekelo ami megvedne a robbanastol a toltoben.

1,40 V mutat az AAA

1,34 V mutat a AA elem ,kb 1 orat voltak rajta.

Azt is lelehet merni hogy mennyi a miliAmper bennuk? vagy hogy tudom azt hogy mennyit kene meg tolteni?

2014. aug. 5. 17:22
 1/8 anonim ***** válasza:
7-8...10-16 órát, attól függ, milyen az elem...de nem fog felrobbanni akkor se, ha már nem tölt
2014. aug. 5. 17:24
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha van led, ami jelzi a feltoltottseget, akkor miert nem addig hagyod...amugy elemeket ne nagyok toltogess vele, ugyanis azokat nem igazan ajanlott.
2014. aug. 5. 17:24
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Tölthető elemeket vagy akkumulátorokat tölthetsz vele.(nem minden elem tölthető)

Ha feltöltődtek akkor az általad leírt módon jelzi a led.

2014. aug. 5. 17:25
 4/8 anonim ***** válasza:
amúgy meg fene nem érti minek veszel kínai vackot én 3-4000 ért vetten gyorstöltőt, amiben AA, AAA, C, D és 9V-os elem is tölthető, egyszerre 6, és még USB kimenete is van - és van rá 3 év garancia, meg van rajta CE jelzés
2014. aug. 5. 17:26
 5/8 A kérdező kommentje:

Tolthetosek az elemek.

Azert vettem mert meg annyit sem akartam kiadni mint te,,,,es ez igy 1€ ba kerult kb, szallitassal.

2014. aug. 5. 17:34
 6/8 anonim ***** válasza:
kérdés, mi a drágább, egy normális töltő, ami nem teszi tönkre az akkukat idő előtt és nagy eséllyel nem okoz zárlatot az elektromos rendszerben, vagy az hogy most spóroltál pár ezrest...
2014. aug. 5. 19:15
 7/8 A kérdező kommentje:
az elemet is 1€ ert vettem ,szoval ha tonkre megy nem baj.
2014. aug. 5. 19:46
 8/8 A kérdező kommentje:
2014. aug. 5. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!