Ki kapat céges telefont? Vagy egy szám többször is forog az országban?
Dec 29én kaptam új telefont,másnap elküldtem az új számom iwiwen a barátaimnak.Vannak köztük olyanok is akik bejelöltek még jó pár éve is vissza jelöltem őket,csak h örüljenek.Szóval azóta valaki egy 20-as számról folyamatosan hívogat.Először másnap reggel,azután elküldtem a számom, hívott fel is vettem, de csak hülyeségeket pofázott, aztán hívott mégegyszer de kinyomtam.Utána ma hajnalig semmi.Háromszor hívott éjjel 3 és 4 között.Aludtam volna nem a telefoncsörgést hallgatom.Mondanom sem kell nem vettem fel,azt sem tudtam ol vagyok hirtelen.Ma lekértem a számot, de valami Kondorosi takarékszövetkezeté a szám.Néztem,h nem e esetleg azok közül akik ott dolgoznak,de át a fele nő, meg nemhiszem,hogy 30on túli pasik olyankor hívnának,ezért gondoltam,hogy talán valakinek a gyereke.Ha jól sejtem kamasz lehet,csak suttyó paraszt és elfelejti,hogy ez nem menő.Szerintetek, alkalmazott is vásárolhat telefont a cég nevére?Vagy esetleg a számom előzőleg másé volt? Valahol ezt olvastam,de át ez meg hülyeség nem?
Előre is köszi a segítséget...
Céges telefont csak a cég képviselője vásárolhat. De az alkalmazottaknak természetesen lehet céges mobilja. (sok helyen van is, pl nállunk azönkormányzatnál minden "benti" dolgozónak van céges mobilja) Aztán hogy azt ki használja, az már más kérdés.
A számod lehetett előzőleg másé; a "visszaadott" számokat (megszüntették az előfizetést, bizonyos ideig nem töltik fel a kártyát a lejárattól) egy idő után kiadják másnak.
Nekünk pl. T-Mobile dominos számunk volt, azután az új készülék vásárlásakor másik számunk lett és régit már nem töltöttük fel többé, az OTP-ben át is vezettettük az új számot; kb egy év múlva megterhelték a bankszámlánkat egy egyenleg lekérdezéssel (mi nem kérdeztük le, mert számlakontroll szolgáltatásunk volt és az küldte az egyenleget is) Hosszas utánnajárásra derült ki, hogy a nem használt számunkat a T-Mobile kiadta másnak, ő kérdezte le az egyenleget az OTPtől, csak a bankfiókban "elfelejtették" törölni a régi számot (amikor az újat bejelentettük, erre direkt rákérdeztünk és akkor azt mondta, hogy törli a régit) és így kiküldte a bankszámla egyenlegünket annak az ismeretlennek és a lekérdezés díját is a mi bankszámlánkra terhelte.
nem egyszer hívtak egyébként,összesen 10x hívott 2 számról,ugyanaz,megismertem a hangját,mert olyan volt mint aki be van b@szva.
El lett szépen magyarázva, a 4. alkalomnál már kiborultam,leordítottam.Mikor ezután is hívott, fogtam és írtam egy a taarékszövetkezetben dolgozó hölgynek,hogy derítse ki ,ki ez és letiltottam mindkét számot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!