Laptop vásárlás előtt állok, hogyan állhatnék neki?
Figyelt kérdés
Először is hol vehetném meg? Konkrét laptop boltban(pl laptopszalon) vagy inkább műszaki boltban(euronics, media Markt)? Első laptopom lenne, szóval mire kéne figyelnem? Egy 15,6(vagy nagyobb) colos játékra, egyébb multimédiára használható gépet keresnék. Az ár sajnos szűkös, 150e Ft. Tudnátok ajánlani gépeket? Asus, Lenovo előnyben, de bármilyen márkát elfogadok :)2014. júl. 21. 20:32
11/15 anonim válasza:
Egyetértek a 7.-el...150ért nem veszel gamer laptopot, mert ezek ára 200k felett kezdődik...az MSI például egész jókat rak össze, de annak meg is van az ára...de ha pl. csak néha játszol, illetve nem olyan nagy gépigényű játékon, akkor nem lesz gond az olcsóbbal sem...de a bf4..hááát...jó kérdés...vehetsz olyan gépet 150ért ami gond nélkül viszi, csak ahogy a 7. is írta, azokban vmi mindig gyengébb...4. voltam
12/15 A kérdező kommentje:
Értem, köszi
2014. júl. 22. 07:45
13/15 A kérdező kommentje:
Igazából sok minden másra használnám, játékra néha és nem is a legkomolyabbakkal maxon hanem pár fps.
2014. júl. 22. 08:10
14/15 anonim válasza:
Én ezek közül választanék magamnak gépet, nekem is ilyen van és nagyon jó.
15/15 anonim válasza:
A MediaMarkt elég korrekt, odamész egy dolgozóhoz, aki majd segít neked. (Nekem annak idején megmondták, hogy ilyet meg olyat ne vegyek, mert túl sűrűn vannak szervizbe, ez meg az nem éri meg az árát stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!