Ki a szám tulajdonosa?
Nem tudom, mi célból vagy kíváncsi. Tán zaklat? Akkor feljelentést tehetesz a rendőrségen.
Ha valamilyen más célból, akkor nekem most csak egy jutott az eszembe: google-ba beírod a számot (többféleképpen is keress rá: szóközökkel, vonalakkal, stb. osztva és egybeírva is) és ha volt olyan kelekótya, hogy valamilyen közösségi oldalra, stb. felrakta magát számmal, akkor hopp, meg is van!
Párom kapott tőle sms-t,úgy néz ki,hogy ő a 3.
27/L
milyen jellegü sms?
rejtett szám?!
Paran adtak nagyon ertelmes valaszokat..pl h hivd fel kamu dumaval vagy a google.
A kerdezo irta, hogy TITKOSITVA van a szam, tehat nem tudja visszahivni, sem a googlebe beirni.
En Romaniaban elek. Nekem is volt igy es bementem a telefonszolgaltatomhoz, megmondtam hogy melyik datumon hany orakor hivott es kikerestek az adatbazisbol. Sztem ez a magyarorszagi szolgaltatoknal is lehetseges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!