Másokat is hívogat ez a telefonszám? +361/796-1705, vagy esetleg a vége 03?
Figyelt kérdés
Naponta egyszer hív, nem szól bele, másoknál tapasztalat esetleg? Megpróbáltam a számot lekérni, de titkos.2014. júl. 18. 17:34
11/15 anonim válasza:
"Ismét egy újabb szám: 06-1-791 0266
A válaszíró 51%-ban hasznos válaszokat ad.
# 10/10 Időpont 06-10 12:48"
Utolsó válaszoló, engem is erről a számról hívogatna, van, hogy naponta többször is. Visszahívtam de foglaltat jelzett, ezért gondolom valamit el akarnak adni, de ez már akkor is roppant idegesítő. Letiltani csak az sms-t tudom pedig átnéztem a telefonom beállításait. :/
Ez van...
12/15 anonim válasza:
Tudakozó meg tudja mondani,hogy kinek a nevén van a telefon, és hol lakik az illető. Én is egyszer rákérdeztem,a mikor elfelejtettem, hogy hova kell mennem állásinterjúra.
13/15 anonim válasza:
A poén, hogy 4 évvel később is hívogatják a népet erről a számról. Engem konkrétan 10-11 óra között. :D
14/15 AlexSado válasza:
Egyszeru a dolog. Nem kell feljelenteni, se feljelentessel fenyegetozni, hanem kerni, hogy toroljek a rendszerbol a telefonszamodat.
Mivel ez egy call centerbol jon, ott nem az adott call centeres uti be a szamod, hanem automatikusan megy a hivas. S mivel rogzitett beszelgetesrol van szo, kerned kell csak a torlest, es hidd el ugyanonnan nem fognak telefonalni.
15/15 Glos27 válasza:
Truecaller android alkalmazást töltsd le és használd ingyen a hivás szürőtt többet nem fog csörögni marketinges hivás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!