Használhatom-e az alább ismertetett fejhallgatót számitógéphez?
A birtokomban van egy MD 806 BS jelű sztereó fejhallgató, a kagylókon egy-egy hangerőszabályozó is található.
A fejhallgató spirál csatlakozó kábele 6.3mm átm. jack dugasszal szerelt.
Műszaki jellemzői a következők:
Impedancia(a hangerő szabályozó állásától függően) 8 ohm(vagy nagyobb)
Terhelhetőség: 500mW
Átviteli sáv: 20-20000Hz
Kérdés:
1./ Ami fent is olvasható,
2./Mivel a jack dugót nem akarom leszerelni (mert esetenként magnóhoz is csatlakoztatom) kapható-e /és ha igen,hol?/ olyan csatlakozó átmenet, amelyikbe ezt a dugót bele lehet dugni, és a másik végén pedig olyan jack dugó van, amit a számitógép hangkimenetébe lehet dugni?
Kösazönöm a válaszod!
Lehet venni 3,5 mm-es jackre fordító jack dugót. Nem nagy összeg. Az egyik vége nagy jack, a másik a "normális", 3,5-es. Ezt be a számítógépbe, ebbe pedig a nagy dugót.
Amúgy minden további nélkül használható a fülhallgató.
Használhatod, bár nem kifejezetten erre való.
Átalakítóból én is a lengő változatot javaslom, akár hosszabb zsinórral is.
Azt nem tudom, mennyire fogja jól meghajtani a géped kimenete, ez csak a gyakorlatban derül majd ki. (Inkább a gyenge mikrofonokkal szokott baj lenni, a fejhallgatókkal nem, úgyhogy hajrá!)
Teljesen lelombozódtam.Az általatok javasolt átalakitóért elrohantam a legközelebbi (35km) Tescóba.Volt lengőcsatlakozós, nagy reményekkel indultam haza beüzemelni. A minőséginek ismert eredeti japán
"Tectronic" csődöt mondott.Meg sem nyikkant. Marad a gagyi, de ez legalább szól. Igaz,hogy esetenként a hangerőt, sem ezen, sem a gépen állitani nem lehet.
Jószándéku valaszaitokat - ismételten - köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!