Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan tudom rögzíteni a...

Hogyan tudom rögzíteni a vezetékes vagy akár a mobil telefonomon elhangzott beszélgetéseket?

Figyelt kérdés
digitálisan, számítógépre, cd-dvd-re, pendrive-ra vagy memóriakártyára? szóval semmiféleképpen szalagra...

2014. júl. 13. 08:36
 1/3 anonim ***** válasza:

Nézd meg a mellé kapott manualt.

Abban leírják, hogy hogyan kell bekapcsolni ezt a funkciót. Már ha van.

2014. júl. 13. 08:49
 2/3 A kérdező kommentje:
szerintem nincs nekik ilyen... valami külső eszköz nincs amit rá lehetne kötni? vagy ehhez alapból olyan készülék kell ami tudja ezt? az egyik vezetékes telefonunk az már vagy 20 éves a másik egy olcsó concorde 550cid a mobilok meg ilyen pár ezer forintos alapkészülékek
2014. júl. 13. 09:15
 3/3 anonim ***** válasza:

Tudtommal ha masik felet errol nem ertesited nem szabad. Ez a jogi resze...

De a telefonokon is ezert korlatozzak egyre jobban, bizonyos orszagokban (pl EU). Pl ha Androidos telefon nincs rootolva akkor semmilyen rogzito app nem mukodik jol. Ilketve csak a Te mikrofonod rogziti, a hangszoro hangjabol csak annyit ami vissaszurodik a mikrofonba.

En sokat kuzdottem. Vegul a Samsung telo hozta a megoldast. A regiot (tehat hol hadznalod) izraelire athekkeltem egy lejart izraeli SIM-el. Ezzel a gyari rogzito vekaocsolhato volt. Utana mar magyar SIM-re sem allt vissza. En csak ezt a negoldast ismerem.. de tokeletes.

2021. nov. 26. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!