1/14 anonim válasza:
Ha nincs erősítőd,passzívat vegyél,és szerintem a LOGITECH,CREATIVE. Ezek a királyok:)
2/14 A kérdező kommentje:
:D köszi a választ!!
2014. júl. 10. 12:52
3/14 anonim válasza:
A nagy lóf***t ezek a királyok... Legalja kategória túlárazva. Laptophoz a JBL Jembe-t tudnám ajánlani, kicsi szép és jobban szól mint a Genius v. Logitech hulladékok.
4/14 anonim válasza:
Különben meg ha nincs erősítője akkor aktívat vegyen a kérdező. Kedves 1. válaszoló, ha nem értesz hozzá minek írsz? Nem akarlak megsérteni, csak nem szeretem ha valakit félrevezetnek. (akár szándékosan akár nem)
5/14 anonim válasza:
Valóban elírtam,aktívat vegyen,erősítő nélkül az kell. Viszont az,hogy beszólsz ok nélkül eléggé a legalja "szóljunk le valakit mert elírt valamit" dolog. Inkább ne szólj be,ha nem tudod miről beszélsz. Nekem jelenleg Creative van és hihetetlen magasakat és gyönyörű dinamikus mélyeket tud. A logitech-et ismerem,és a legtöbb terméke mélysugárzóval ki van egészítve. Tudom,hogy ezeknél a MÁRKÁKNÁL ( mégegyszer mondom,nem termékeknél,márkáknál) jobb a JBL mint márka,de a hangfal amiről beszélsz hiába minőségi felépítésű,de mélysugárzó nélkül nem tud egy filmnél vagy egy zenénél olyan élményt nyújtani mint egy Logitech vagy egy Creative. A JBL a HIFI(nem számítógépes hangfal) technikában nagyon erős felső kategóriát képvisel( lásd Studio 5-ös széria például),DE EZ SZÁMÍTÓGÉPES AKTÍV HANGFAL. Itt bármilyen hihetetlen is a Logitech és a Creative főképp erősen jó kategória.
6/14 A kérdező kommentje:
Ne vesszetek már ezen össze az én döntésem melyiket válaszam
2014. júl. 10. 21:21
7/14 anonim válasza:
Nem veszünk össze,leírtam az érveimet. Melyiket veszed amúgy?:)
8/14 A kérdező kommentje:
Sztm Logitech :)
2014. júl. 10. 21:56
10/14 anonim válasza:
Kedves első, bocs, balf**z voltam, Creative helyett Geniust olvastam, sorry... :S Viszont a Logitech-re továbbra is fenntartom a hulladék kifejezést, az olcsóbb kategóriában (értsd 50eFt alatt) a szetteknek semmi magasa nincs, a mély túl van vezérelve de még az sincs igazi, a közép meg rezonáns... Kedves kérdező, ha zenehallgatásra szeretnéd, akkor a JBL Jembet ajánlom, ha filmnézésre, játékra, akkor valamelyik Creative szettet, tényleg nem gyártanak rosszat. Még egyszer bocs a lámaságomért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!