Asus vagy Dell? Melyik jobb?
Laptopot szeretnék vásárolni. Két laptopot néztem ki egy asus-t és egy dell-t, de nem tudom eldönteni, melyik érné meg joban, mivel tapasztalatom nincs a laptopok terén.
Az egyik az Asus 15.6 Gamer 3 év garanciával, Intel Pentium Dual Core2117U 3600Mhz(1.8Ghzx2), 4Gb DDR3, HDD 500Gb, Nvidia Geforce GT710M 1Gb stb.
A másik: Dell i5 ez 2 év garanciával, IntelCore i5-520M, 4Gb DDR3, 500Gb Sata, Intel GMA 4500MHD és 14.1 inch (35.8 cm)
Előre is köszönöm a segítséged! :)
Kérdés mire használnád pontosan. A Dellnek ezesetben jobb a processzora, az Asusnak viszont a videókártyája.
Meg nekem Dellem van, és (tudom ez elég ritka és sokan dícsérik) egyik szervízből viszem a másikba.
Nekem asus-om is van, meg dellem is.
Az asus-nak a véza gyenge.
A házból ki se vittem, irodai gépként funkcionált, és eltört!!! A zsanér alatti rész elrepedt, majd egy lehajtásnál ki is tört.
Szerviz nem csinálta meg, pedig garanciás volt.
Ezután vettem dellt. Fém házas. A webkamerám alapból rossz volt, jelentettem, másnap jött a szerviz házhoz, javította, azóta jó.
Most a HDD- kezd benne hülyéskedni. Ejti a fejet.
Jövőhéten hívom a szervizt, hogy cseréljék kifele.
Szóval dellből is ki lehet fogni a hibás darabokat, de azt legalább szervizelik, belátható időn belül, ha már meg a baj.
Az asusban akkor akkorát csalódtam, hogy nagyot...
Egyébként megy a gép, 5 éves, semmi más baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!