Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Amikor elinditom a laptopot...

Amikor elinditom a laptopot miert fekete a kepernyo?

Figyelt kérdés

1. Bocsi az ekezetek miatt tabletrol tudok csak irni

A hiba: Elinditom a laptopom (windows 7), minden jo a logot betolti, az udvozoljuk cimet betolti.

Utana egy windowskor automatikusan beindulo program beindul, de a kepernyo fekete mogotte.

Bezarom, es Full fekete csak az eger ikon jelenik meg rajta, meg a kepernyokimelo buborekok :/

Semelyik billentyure nem reagal, es a ctrl+alt+delete kombinaciora ha elinditom a ,,program leallitot`` csak az a progi jelenik meg.

A szamologepre, internetre semmelyik kombra nem reagal. A BIOSBA sem tudok bemenni :(

Csokkentett modban sem tolti be.

HP markaju nem tudom ez szamit-e. 4 eves es az aksija gallyra ment szval nincs is benne.

Amiket probaltam: Aksit visszarakni toltovel Semmi

Ujrainditgatni SEmmi

F kombinaciokat Semmi

Masik kepernyore rakni Semmi

Minden USBT es dolgokat eltavolitottam Semmi

Billentyuzetkombinaciokat beutni Semmi

4 oraig hagytam hatha betolt SEmmi

SEmmire sem reagalt :/

A garanciaja lejart :( mar 2 eve

Nagyon fontos lenne, mert a programok is rajta vannak, amik hivatalosak, es kellenenek idore.

Mit tegyek???

2014. júl. 6. 21:40
 1/7 anonim válasza:
Ebből OS újratelepítés lesz.Ha nem hozza be a csökkentett módot az nem túl jó. Ha kellenek adatok a gépról bootolj be egy linux live cd-ről (pl Ubuntu) és mentsd le a dolgaidat, vagy rakd át őket másik partícióra, utána pedig húzd újra a rendszert.
2014. júl. 6. 21:51
 2/7 A kérdező kommentje:

De ha berakom a CDT akkor magatol leszedi?

Mert barmit berakok semmi sem jon be :/

2014. júl. 6. 22:03
 3/7 A kérdező kommentje:

Fejlemenyek:

A CDT nagynehezen de beveszi.

A windows media player ezaltal beindult, de nem jatsza a filmet.

a mappa nem nyitodik meg

2014. júl. 6. 22:10
 4/7 csacsi2 ***** válasza:

oprendszer-t kellene újratenni ahogy #1 írja.

"BIOSBA sem tudok bemenni"

miért? Biosnak semmi köze az op.rendszerhez.

"Csokkentett modban sem tolti be"

Az már baj, mert ebben az esetben csak az újratelepítés jön szóba!

kicsit zavaros nekem, akkor most elindul a win (úgy ahogy, vagy sem?!

amennyiben elindul:

windows indulásakor betölti a szükséges eszközillesztőket. Valamelyik hibás. futtatásba írd devmgmt.msc kérdőjeles eszközöket távolítsd el az eszközkezelőben.

Valami a Win-al indul Tiltsd le, használd a normál indítást! futtatásba msconfig

Startup fül (services fül) tilts le mindent ami nem microsoft!

amennyiben valamelyik eszköz ment tönkre a gépben akkor azzal sajnos nem tudunk mit kezdeni!

2014. júl. 7. 06:21
 5/7 A kérdező kommentje:

Pedig befagy amikor a BIOSBA akarok belepni :/ Es nem engedi

Ugy indul el, hogy amikor beinditod a Win7 Logot betolti es a win jel az mozog. Utana kiirja, hogy Varjon! majd Udvozoljuk! Es ezutan fekete kepernyo.

Milyen eszkozilleszto? Hova kell beirni? Ez nekem zavaros.

Normalon inditom mindig 1x probaltam csokkentett modban.

Nem szerintem nem Hardverhiba vagy egyeb, mert az ismerosom athivtam, hogy nezze meg es azt mondta , hogy tenyleg Ujratelepites, de ezt mar tudtam, hogy ez lesz, csak inkabb megkerdeztem itt de tenyleg beigazolodott.

De azert meg mindig varom a dolgokat, mert zavaros ez.

2014. júl. 7. 11:28
 6/7 A kérdező kommentje:

Megjavult o.O

Nem a geprol irok mert tolt.

Leallitottam, majd ujrainditottam, es tada, hatterkepet betoltotte, programokat betoltotte, es mukodik minden

Ez szokvanyos???

2014. júl. 7. 11:38
 7/7 csacsi2 ***** válasza:
Nem szokványos. leállításkor annyi történik, hogy a memória tartalma törlődik. Az ilyen jó és nemjó dolgokra nem igazán lehet mit mondani. Lehet egyszerü kontakthiba valamelyik eszköznél.
2014. júl. 7. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!