Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mivel tudnék otthon jól...

Mivel tudnék otthon jól hajtani egy autó erősítőt?

Figyelt kérdés
Mikor először vettem erősítőt itthonra gyengébb táppal is ment később vettem komolyabb erősítőt akkor már nem bírta a táp vettem 600 wattos tápot na most oda jutottam hogy van itthon egy Mac audio z2200 600rms-t tudd 38cm-s kickert hajtok vele 500rms-t tudd mióta 2ohm-ba sikerült bekötnöm azóta nagyon brutális mély jön belőle , de ha pc-n 40 körül van már a hang kikapcsol az erősítő szerintem kevés a volt neki... néztem multi méterrel kb olyan 10 volt alatt kapcsol ki ha nem terhelem akkor 11.70volt van benne és "elvileg" a táp 70 ampert ad neki na ezt kétlem mert az erősítő 60 amperos bizti van szóval ha annyit adna neki sztem nem kapcsolna ki, mivel tudnám hajtani a erősítőt?

2014. júl. 5. 04:24
 1/4 anonim ***** válasza:
buheraland
2014. júl. 5. 09:16
 2/4 anonim ***** válasza:

Fogalmakkal nem vagy tisztában...

"11.70volt van benne..."

Egész egyszerűen túlvezérlés figyelés van az erősítőben. Ha huzamos ideig elér egy szintet, kikapcsol. Vagy leesik a tápfesz.

2014. júl. 5. 10:15
 3/4 A kérdező kommentje:
értem én...De mivel tudnám úgy hajtani hogy folyamatosan legyen benne 11 volt?
2014. júl. 5. 16:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Stabilizált 12voltos tápról.

Vagy legalább megfelelően pufferelt tápról...

2014. júl. 5. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!