18 éven aluliaknak kiadnak e-cigarettát?
Figyelt kérdés
illetve hol tudnék venni,e liquidből nikotin menteset? nekem igazából csak füstölni kéne én nem cigizem és kizárólag nikotin mentes "levest" használnék? esetleg pesten westend környékén?#e-cigaretta #vape pen
2014. júl. 4. 01:45
1/2 anonim válasza:
Szerintem nem adnak ki, de amúgy elvileg az is szabály, hogy csak rendes dohányosoknak adnak leszokás céljából, poénból "füstölni" nem. Valamint nikotinosat legálisan már nem is lehet kapni, csak és kizárólag mentes van a boltokban.
De javítsatok ki ha tévedek, én is pár hónappal ezelőtt akartam venni, de végül sajnáltam rá a pénzt.
Én nem szoktam cigizni, csak ha iszok, de akkor nagyon. Alkoholos állapotban valahogy ráfüggtem, és nem érzem jól magam, ha nincs nálam cigi. Gondoltam veszek egyet, hogy ne károsítsam (annyira) magam. De végül azért sajnáltam rá a pénzt.
Diák vagyok, nincs zsebpénzem, és azért egybe kifizetni elég sok az. Milyen jó lenne részletekben :P Mondjuk fél évig minden hónapban 1000Ft :P
2/2 anonim válasza:
Nem adnak ki sehol sem, és jól teszik. Inkább vegyél gyümölcslevet. Az egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!