Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Egy2600mah es vésztöltőnek...

Egy2600mah es vésztöltőnek hány 100%ra kellene feltölteni egy telefont? Én most vettem egy ilyet de 15-20%után le is merül.

Figyelt kérdés
[link]
2014. júl. 1. 11:30
 1/5 anonim ***** válasza:

ha teljesen fel van töltve, akkor egy normál - 1300mh-s - telefonakkumulátort, minden gond nélkül fel kell töltenie.

vagy gyári hibás is lehet.

2014. júl. 1. 11:32
 2/5 dirtboy ***** válasza:

attól függ milyen a teló akksijának a kapacitása,a vésztöltőd mennyire van feltöltve /az is merül azért csak lassan/

fut e valami a telefonon vagy kikapcsolt állapotban töltöd

amit vettél az valószínűleg gagyi,kamu 2600mAh adattal vagy pedig brutál nagy veszteséggel dolgozik,ugyanis ezeknek is van hatásfokuk,még ha 2600 meg is van nem tudod belőle azt kiszedni,lesz veszteség.

2014. júl. 1. 11:56
 3/5 A kérdező kommentje:

A boltban azt mondják ez a normális.

Egy powerbank sem.képes teljesen feltölteni egy telefont de tudnak ajánlani 6000ért olyat ami.80%osra feltöltené és akkor ezt vissza adom és beszámítják.

2014. júl. 1. 14:07
 4/5 A kérdező kommentje:

Ez igaz?

Vagy van azért olyan ami képes kétszer teljesen feltölteni a telefonom?

2014. júl. 1. 14:08
 5/5 dirtboy ***** válasza:
nekem colorovo powerbox 6800 van és kb 2x feltöltené a 2100as aksimat, bár még nem néztem meg mit is tud lemerüléséig,de eddigi használat alapján így vélem.
2014. júl. 1. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!