Beagle gyerek kérdése:
Adobe flash player letöltése nem sikerül a laptomon mi lehet a baja? A többi lent
Figyelt kérdés
Sikeresen pályáztunk az új hp laptopokra.Leszeretném tölteni rá az adobe flash playert kiírja hogy 100% a letöltés befejezödőtt de aztán nincs rajta és megint újra kell futtatni.2014. jún. 20. 20:12
1/6 anonim válasza:
Ha Win7es vagy Win8as op rendszered van miután letöltötte jobb egérrel kattolj rá és "futtatás rendszergazdaként"el csináld meg hátha segít. Böngészőt zárd be előtte.
2/6 A kérdező kommentje:
win7 igen arra mentem rá többször, böngészőt bezártam. :/
2014. jún. 20. 20:51
3/6 anonim válasza:
Akkor nincs más ötletem:S Anno nekem is többször kellet telepíteni de utána egyszer csak jó lett. Újra indítottad már telepítés óta a gépet?
4/6 csacsi2 válasza:
használj offline telepítőt:
5/6 anonim válasza:
Pályázati laptopon NEM lehetsz rendszergazda. Ez a probléma.
6/6 A kérdező kommentje:
ja értem.Köszönöm a válaszokat!
2014. jún. 21. 20:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!