Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ha zaklatom az e. on-t olyan...

Krisztian987 kérdése:

Ha zaklatom az e. on-t olyan hibával, ami hülyeség, akkor annak lehet pénzbeli következménye?

Figyelt kérdés

2014. jún. 11. 14:44
 1/9 A kérdező kommentje:
Az a szitu, hogy a szomszéd azt találta ki, hogy mikor én villamos berendezést használok, annak következtében nála lemegy a kismegszakító. Ezért én ne használjak villamos berendezést. (Tudom, hogy totális baromság, de nem tudom nekik elmagyarázni kitalálták és kész, az E.on-nál lévő műszaki hibafelvevő is próbálta nekik elmagyarázni, de neki sem sikerült.)
2014. jún. 11. 14:47
 2/9 A kérdező kommentje:
Még 1 dolog a 2db ház természetesen külön villanyóráról megy és nem hozzájuk dugom be a dolgokat.
2014. jún. 11. 14:48
 3/9 anonim ***** válasza:

Hát ha már az E.on is feleslegesen dumált a szomszédnak, akkor lehet felesleges piszkálni őket. Mindenesetre pénzbüntetés nem lesz... Nem tudom, ha kifáradnak és megnézik a problémát, akkor díjat számítanak-e fel, szerintem nem.

Egyébként miért nem hagyod a szomszédot a k.a anyjába, hadd ugasson? Én totál letojnám.

2014. jún. 11. 14:56
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem értem miért problémázol rajta. Ha szól a szomszéd akkor közöld vele az eonnál reklamáljon mert nem te nyújtod a szolgáltatást amivel problémája van.
2014. jún. 11. 14:58
 5/9 pinkpancser ***** válasza:
Hülye szomszédoktól az eon sem véd meg. De egyébként ilyen hibával miért zaklatnád te az eon-t?
2014. jún. 11. 15:22
 6/9 A kérdező kommentje:

Azért mert az az Ő teóriájuk, hogy én okozom a nagy gépeimmel a gondot, és ez náluk csapódik le. Nem az a gond, hogy nekik van egy B16-os kismegszakítójuk a villanyóra előtt, amiről a következő gépek mennek: egy elektromos sütő + 2 hűtő + tv + szgép + laptop + mikró + mosogató gép.

Nem szeretnék velük bunkó lenni, de nem tudok mit tenni. Ha ők ezt mondják és kész bemesélték maguknak. Az e.on-os műszakis hibafelvevő is mondta, hogy baromság. De eddig jó volt, mikor ideköltöztünk és dolgozunk, azóta a villamos hálózat elfáradt és ezért van folyamatos problémájuk.

2014. jún. 11. 17:56
 7/9 anonim ***** válasza:

Én azt javasolnám, hogy a kedves szomszédod forduljon az eonhoz, met ez nem a Te problémád, hanem az ővé.

Majd ha kimegy a szerelő, neki elmondhatja az összeesküvés-elméleteit, amit a szerelő - miközben magában jót derül a szomszédodon - nem fog figyelembe venni, hanem szaktudásának megfelelően fog cselekedni (például majd ő javasolja a kismegszakító cseréjét a megnövekedett terhelés kapcsán).

2014. jún. 11. 19:20
 8/9 pinkpancser ***** válasza:
Esetleg szerezzen napelemeket, rakja fel és mondja le az eonos szerződését. Te meg vigyázz, hogy ne árnyékolj neki, mert akkor is te leszel a hibás :)
2014. jún. 11. 19:37
 9/9 A kérdező kommentje:
Elméletileg jövő héten az előfizető megy be az E.on-hoz és majd indítja a hiba bejelentést. 30 nap alatt kivizsgálják, hogy valami nem 100%-as a szekrényében és a fejekben sem.
2014. jún. 12. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!