Ha zaklatom az e. on-t olyan hibával, ami hülyeség, akkor annak lehet pénzbeli következménye?
Hát ha már az E.on is feleslegesen dumált a szomszédnak, akkor lehet felesleges piszkálni őket. Mindenesetre pénzbüntetés nem lesz... Nem tudom, ha kifáradnak és megnézik a problémát, akkor díjat számítanak-e fel, szerintem nem.
Egyébként miért nem hagyod a szomszédot a k.a anyjába, hadd ugasson? Én totál letojnám.
Azért mert az az Ő teóriájuk, hogy én okozom a nagy gépeimmel a gondot, és ez náluk csapódik le. Nem az a gond, hogy nekik van egy B16-os kismegszakítójuk a villanyóra előtt, amiről a következő gépek mennek: egy elektromos sütő + 2 hűtő + tv + szgép + laptop + mikró + mosogató gép.
Nem szeretnék velük bunkó lenni, de nem tudok mit tenni. Ha ők ezt mondják és kész bemesélték maguknak. Az e.on-os műszakis hibafelvevő is mondta, hogy baromság. De eddig jó volt, mikor ideköltöztünk és dolgozunk, azóta a villamos hálózat elfáradt és ezért van folyamatos problémájuk.
Én azt javasolnám, hogy a kedves szomszédod forduljon az eonhoz, met ez nem a Te problémád, hanem az ővé.
Majd ha kimegy a szerelő, neki elmondhatja az összeesküvés-elméleteit, amit a szerelő - miközben magában jót derül a szomszédodon - nem fog figyelembe venni, hanem szaktudásának megfelelően fog cselekedni (például majd ő javasolja a kismegszakító cseréjét a megnövekedett terhelés kapcsán).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!