SOS! Segítség leöntött laptop billentyűzet! Mit tegyek?
Felborult a vizes üveg és valamennyi a billenytűzetre folyt, rögtön fejjel lefelé forditottam, kicsöpögtettem közben főkapcslóval kinyomtam,vagy alvo modba tette nem tudom mi van beállitva.
Majd letöröltem, a gombok alatt is kitöröltem nyagyjából.
Az a védőfolia ami még az új gépeken van védő csomagolásként, a billentyűzeten a gombok között. Ez talán felfogott valamennyit.
Kivettem az aksit, majd hajszáritoval probáltam szárítgatni. Félpercenként egy kicsit.
Most mit tegyek? :(((
Az a tervem hogy majd holnap délután kapcsolom be.
Szerintetek????? <:(
Sajnos szétszedni nem tudom/merem mert elég bonyolult leszedni a gombokat és könnyen eltörene a tartószerkezet.
Nagyjából mikor merjem bekapcsolni, holnap délután, vagy még többet kéne várni???
Egyébként samsung NP300E5z típusú laptop.
Ha esetleg számit valamit
Ès a gyengébb napsütésre kitegyem vagyne?
Délelőtt, késő délután amikor már nem tűz úgy a nap.
Csak mivel kint magasabb a hőmérséklet mint bent.
Nos most van egy olyan felállás hogy ma délután be lett kapcsolva, nem én voltam, és működött.(kopp, kopp, kopp)
Èn azért kesöbb még kikapcsolva békén/száradni hagytam.
Ennek tekintetében mire számitsak?
Amúgy széndioxiddal dúsított víz volt.
Na szóval akkor kb 3 nap múlva( akkor telik le az 1 hét) már be lehet kapcsolni anélkül hogy a -5%okat kapjon?
Vagy mikor telik le az az idő amikortól már nincs veszélyzónában? :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!