Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » SOS! Segítség leöntött laptop...

SOS! Segítség leöntött laptop billentyűzet! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Felborult a vizes üveg és valamennyi a billenytűzetre folyt, rögtön fejjel lefelé forditottam, kicsöpögtettem közben főkapcslóval kinyomtam,vagy alvo modba tette nem tudom mi van beállitva.

Majd letöröltem, a gombok alatt is kitöröltem nyagyjából.

Az a védőfolia ami még az új gépeken van védő csomagolásként, a billentyűzeten a gombok között. Ez talán felfogott valamennyit.

Kivettem az aksit, majd hajszáritoval probáltam szárítgatni. Félpercenként egy kicsit.

Most mit tegyek? :(((

Az a tervem hogy majd holnap délután kapcsolom be.

Szerintetek????? <:(

2014. jún. 8. 21:26
 1/10 anonim ***** válasza:
Szia nehogy bekapcsold! és ne hajszárítózd mert csak kárt csinálsz benne még jobban! hagyd had száradjon meg magától és szedd szét minél kisseb darabokra és ha tudod tedd bele rízsbe!!!
2014. jún. 8. 21:28
 2/10 A kérdező kommentje:

Sajnos szétszedni nem tudom/merem mert elég bonyolult leszedni a gombokat és könnyen eltörene a tartószerkezet.

Nagyjából mikor merjem bekapcsolni, holnap délután, vagy még többet kéne várni???

2014. jún. 8. 21:40
 3/10 A kérdező kommentje:

Egyébként samsung NP300E5z típusú laptop.

Ha esetleg számit valamit

2014. jún. 8. 21:44
 4/10 anonim ***** válasza:
Hát figyelj ha holnap bekapcsolod akkor azzal -30% ot adsz hogy soha nem fog bekapcsolni! Tetszik nem tetszik legalább 1 hetet kellene várni hogy teljesen megszáradjon! De akkor sem biztos hogy túléli! És ne hajszárítóval szárítsd mert akkor csak bepárásodik és még több kárt okozol!
2014. jún. 8. 21:50
 5/10 A kérdező kommentje:

Ès a gyengébb napsütésre kitegyem vagyne?

Délelőtt, késő délután amikor már nem tűz úgy a nap.

Csak mivel kint magasabb a hőmérséklet mint bent.

2014. jún. 8. 22:30
 6/10 anonim ***** válasza:
Jó pár napot kéne várni. Én a helyedben nem idegesíteném magam halálra, vidd el szervizbe holnap, szétkapják, kitakarítják, és mentik, ami menthető. Ha még garanciális, értelemszerűen szakszervizbe vidd - még mindig olcsóbb, mint ha tönkreteszed és vehetsz új gépet.
2014. jún. 9. 10:19
 7/10 anonim ***** válasza:
Valamikor régen azt tanították, a számítógép billentyűzetén nem reggelizünk, valahogy nem szereti a teát, a kávét és a joghurtot sem. De asztali gépen csak a billentyűzet károsodik, laptopnál minden...
2014. jún. 9. 12:55
 8/10 A kérdező kommentje:

Nos most van egy olyan felállás hogy ma délután be lett kapcsolva, nem én voltam, és működött.(kopp, kopp, kopp)

Èn azért kesöbb még kikapcsolva békén/száradni hagytam.

Ennek tekintetében mire számitsak?

Amúgy széndioxiddal dúsított víz volt.

2014. jún. 10. 00:57
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Hát figyelj minden egyes bekapcsolásnál -5% túlélési esélyt kap! de többször be ne kapcsold mert míg így is örülhetsz mint majom a farkának ha működni fog! De remélem szerencséd lesz!
2014. jún. 10. 13:48
 10/10 A kérdező kommentje:

Na szóval akkor kb 3 nap múlva( akkor telik le az 1 hét) már be lehet kapcsolni anélkül hogy a -5%okat kapjon?

Vagy mikor telik le az az idő amikortól már nincs veszélyzónában? :/

2014. jún. 11. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!