Mit jelent a flow szó?
Figyelt kérdés
nagyon sok magyar udnerground rap számban hallom ezt a kifejezést. Valaki tudja mit jelent?2010. jan. 1. 23:10
1/11 anonim válasza:
folyni... istenem miért nem tudtad megnézeni a google fordítóban vagy a webfordításon????
2/11 A kérdező kommentje:
Meg néztem de szerintem mást jelenthet a zenében ...pl.:
De mikor én jövök, a flow-tól majd kicsattan
Ahogy pattan, minden utcagyerek a cuccomra kattan
szoval szerintem valami szleng vagy nemtom
2010. jan. 1. 23:16
3/11 anonim válasza:
Vagy áramlat, áramlás. De bizonyos esetekben jelentheti azt is, hogy örömmámor :)
4/11 anonim válasza:
ömlést is jelent, de ennek sincs semmi értelme, de így már értem hogyan kérdezted... bocs, visszavonom
5/11 anonim válasza:
flaunt is lehhet az meg fitoktat, kérkedik, felvág
6/11 anonim válasza:
Egyetértek 23:16-ossal. Ez a szó (ha a hétköznapi értelme nem illik bele a szövegkörnyezetbe) áramlást jelent. Ez egy kifejezés egy bizonyos érzésre, nem a szabadelektronokról szól :) Csíkszentmihályi Mihály írt ebben a témakörben könyveket.
Röviden az az értelme, amikor belemerülsz valami munkába, könyvbe, hobbiba, bármibe, ami érdekel és közben elkap ez a nagyon jó érzés és magával ragad, örömmel végzed, ettől érzed azt, hogy igazán élsz és mindennek értelme van. Ha bármikor éreztél már ilyesmit, akkor biztos tudod, miről beszélek :)
9/11 A kérdező kommentje:
JUJ KÖSZI 23:29-ES =D
2010. jan. 1. 23:36
10/11 anonim válasza:
a flow a szöveg, tehát ha valakinek jó a flow-ja (mint pl sztem siskának:$) akkor jók a szövegei, és jól van a zenére illesztve. amúgy a zenét, vagy más szóval alapot "beat"-nek szokták mondani :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!