Hogyan tudom rákötni a számítógépre a plazma TV-t?
Figyelt kérdés
Egyáltalán lehetséges? Nem áll rendelkezésemre túl sok csatlakozó kábel, csak azok vannak, ami a számítógéphez van. Olvastam itt egy kérdést, hogy valakinek sikerült csatlakoztani az lcd TV-t a számítógéphez, ami a monitor helyett funkcionált, de a hang nem a TV-ből szólt, hanem a kis hangfalakból, ennél a kérdésnél olyan tanácsokat adtak, amihez szükség volt több féle kábelre... Ezek nélkül megoldható?2009. dec. 31. 02:00
1/4 anonim válasza:
Ez tv-től függ, meg kell nézni, hogy milyen bemenetek vannak rajta. A videókártyán valószínűleg van vga- és dvi-kimenet, dvi-hdmi-átalakítót lehet kapni, ezzel a legjobb a minősége, de régebbi plazmákon ugye még nincsen.
2/4 A kérdező kommentje:
És lcd TV? Mármint ugyanaz a kettő? Mert tudom plazmára kötni vagy lcd-re? Melyik a jobb?
2009. dec. 31. 03:38
3/4 anonim válasza:
sztem sima vga kábellel össze tudod kötni és jo képminöséget érsz el, csak hát ugye a hangot az nem "viszi", kérdés h a tv-n myilen bementrek vannak, 3,5 jack, rca, hdmi.. stb.
4/4 A kérdező kommentje:
van rca és hdmi is, de csatlakozók híján nem skerült eddig összekötni a tv a sz.géppel...
2010. jan. 4. 00:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!