Az internetem 20megabyte, ami szerintem gyors. De mostanában nagyon akadozik, lassan tölt pld. : Most Steam-en 1 megabytetal tölti a játékot. Mit kéne tennem. Digi netem van. Esetleg valami tisztító kell?
Figyelt kérdés
2014. máj. 28. 20:02
1/3 anonim válasza:
Tisztázzuk a fogalmakat!
1 Byte = 8 bit.
Neked 20 Mbps neted van, 20 Megabit / s. Az 2.5 Megabyte / s.
Szóval a sebesség nagy része megvan, ha 1 Megabyte / s sebességgel töltesz. Lehet, hogy a szerver nem tud nagyobb sebességet. Kapcsolj ki minden letöltést, torrentet, stb, és nyomj egy speedtestet.
2/3 anonim válasza:
hiába van akármekkora neted ha a másik végén annak akitől töltesz nincs és csak ennyi jut neked
nekem 120 megás netem van, gondolhatod hányszor volt olyan hogy maxon jött valami...
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm !
2014. máj. 31. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!